Buborékok

2017.01.27. | Bagosi Andrea | Nagyvárad előadás bérlet Szigligeti-Színház
Ajánlom másnak
Buborekok
Oszd meg a Facebook-on: Share

2017. február 2-án, csütörtökön 19:00 órától kerül sor a Városi Színházban a nagyváradi Szigligeti Színház Arany János bérletének első előadására.

A társulat tagjai Csiky Gergely Buborékok című komédiáját mutatják be: „Addig nyújtózkodj, míg a takaród ér! Mondani könnyű, megtartani nehéz. A valóság előbb vagy utóbb kibújik a látszat leple alól. A történet főhősei, Solmay Ignác és neje, Szidónia, megkérdőjelezhetetlenül szeretik gyermekeiket, kívánják boldogságukat. De milyen áron? Az asszony nagyvilági életvitelt fenntartva keresi fiai és eladósorban lévő lányai számára a fényes partit, gyáva ura pedig erőn felül igyekszik finanszírozni a pazar pompát és szőnyeg alá söpörni a problémákat. Az almák sem esnek messze a fájuktól: a család feltartóztathatatlanul sodródik a teljes összeomlás felé.
Csiky Gergely vígjátéka valódi önzéstörténet, mely bizonyítja: a csillogás pénz nélkül elhalványul, a szeretet belátás nélkül csak ártani tud. A buborékok ma éppen úgy elpattannak, mint 130 évvel ezelőtt, pukkanásuk önfeledt kacagásként visszhangzik a nézőtérről. Pukk!”

Buborékok

 

0 felhasználó értékelte a hírt. Értékelések átlaga: 0
         


Valuta átszámítás