Bronzéremmel tértek haza a focisták

2017.02.16. | Bagosi Andrea | bajnokság érem Kinder-FC Kisvárda
Ajánlom másnak
Bronzeremmel_tertek_haza_a_focistak
Oszd meg a Facebook-on: Share

Február 12-én, vasárnap a nagykárolyi Kinder FC U9-es korosztályú csapata részt vett egy újabb nemzetközi tornán, ezúttal Kisvárdán. A bajnokságra 8 csapat nevezett be, akik 3 országból érkeztek: Magyarország, Ukrajna és Románia (Kinder FC és IL Calcio Szatmárnémeti).

A bajnokság igen magas színvonalon zajlott, a sportolók megmutathatták mit tudnak. Minden csapatra 5 mérkőzés várt. A szervezők az első három csapatot díjazták, érmekkel, oklevelekkel és kupával. Emellett különdíjak is kiosztásra kerültek, díjazták a legjobb kapust, góllövőt és játékost.

A csapatokat két csoportra osztották. A nagykárolyi csapat a B csoportba került a következő csapatokkal együtt: Várda SE B, Hajdúnánási Focisuli és FC Uzhgorod. Az A csoport tagjai: Várda SE A, Vásárosnamény, IL Calcio SM és Grund SE.

A szoros mérkőzések eredményeként a nagykárolyi csapat a harmadik helyet szerezte meg, tagjai bronzérmekkel térhettek haza. A csapatot erősítette: Fekete Milan, Mihut Stefan, Soproni Vasile, Mitrasca Denis, Tempfli Marko, Tempfli Zalán, Vezendan Darius, Polak Márk, Kaufmann Daniel, Mateas Casian, Recsei Zsolt, Varga Iulian, Secan Darian. Vezető edző: Botan Marius, segédedző: Bagosi Sándor.

Egy különdíjat is hazahoztak, hiszen a nagykárolyi csapat egyik tagját, Fekete Milánt az edzők egyhangúlag a legjobb kapusnak választották. 

Kinder FC

Kinder FC

 

0 felhasználó értékelte a hírt. Értékelések átlaga: 0
         


Valuta átszámítás