A boldog ember inge

2016.12.08. | Bagosi Andrea | előadás színház karácsony Dömdödöm
Ajánlom másnak
A_boldog_ember_inge
Oszd meg a Facebook-on: Share

December 15-én, csütörtökön 18:00 órai kezdettel kerül sor a "A boldog ember inge" című meseadaptáció bemutatására a nagykárolyi amatőr színtársulat, a Dömdödöm előadásában, a Városi Színházban.

A történet alapját egy több kultúrkörben is fellelhető népmese képezi, melyben a király odahagyván az udvari pompát igazi boldogságot szeretne találni. Próbát tesz szegénnyel gazdaggal, s természetesen a végén nagy felismerésben lesz része.

„A történetet közelítettük kicsit a mához, elemeltük, s beleadunk amit csak tudunk. A hagyományos mesei elemektől és díszletektől elrugaszkodva az eszköztelenséget próbáljuk felhasználni a mondanivaló közelebb juttatásához” - fejti ki Szolomájer Tímea, a társulat vezetője.

Az előadásra a belépés ingyenes, de karitatív célú. Adományládát helyeznek ki, és akinek nem áll módjában pénzzel hozzájárulni jótékony céljaikhoz magával hozhat tartós élelmiszert, tisztálkodó szereket, vagy amiről úgy gondolja, hogy segíthet a rászorulókon.

„Az adományokat az Împreună-Egymásért Egyesületnek ajánljuk fel, hiszen keresve sem találhatnák emberibb és ügyesebb szervezetet, akik eljuttassák mindezeket a rászorulókhoz” - tette hozzá Tímea.

A szervezők mindenkit nagy szeretettel várnak. 

A boldog ember inge

4 felhasználó értékelte a hírt. Értékelések átlaga:5.00
         


Valuta átszámítás